La aeroport

Pasagerii sunt rugaţi să se prezinte la aeroport pentru efectuarea formalităţilor cu 3 ore înainte de zbor. Nici o decolare nu poate fi amânată din cauza întârzierii pasagerilor.

Înregistrarea la cursă se încheie cu 60 minute înainte de decolarea aeronavei. Întârzierea la înregistrare duce la pierderea locului. Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a utiliza aceste locuri la discreţia sa.

La aeroport

Îmbarcarea se încheie cu 15 minute înainte de decolarea cursei Dvs. Vă recomandăm să vă prezentaţi la poarta de îmbarcare în timp util pentru a evita întîrzierea la cursă.

În cazul curselor operate în regim code-share de către Air Moldova şi compania aeriană parteneră, înregistrarea va începe şi se va încheia conform regulamentului companiei aeriene ce nemijlocit operează cursa.

Evitaţi să luaţi în salon valize grele şi voluminoase. Luaţi numai lucrurile strict necesare, de care nu vă puteţi lipsi în timpul călătoriei.

În scopul asigurării siguranţei zborului, pasagerii şi bagajele acestora sunt supuse controlului obligatoriu înainte de zbor.

În timpul controlului vamal pasagerul are obligaţia de a se conforma cerinţelor organelor vamale de stat şi să asiste la efectuarea controlului atît a bagajului de cală cît şi a celui de mîină.